De Golden 125cc


Golden 125cc Racing Riders.


Inwoning van de Golden 125cc Racing Riders.
 
Onze vrienden van de 125cc klasse waarmee wij de afgelopen jaren steeds nauwer zijn gaan samenwerken en samenrijden hadden problemen met hun site. Die was zodanig moeilijk opgezet dat niemand er nog wat mee kon. Berichten die men graag wilde plaatsen kon men niet plaatsen. Nu  wij een nieuwe site hebben sinds begin van dit jaar vonden we dat we onderdak moesten aanbieden; een definitieve vorm is er nog niet voor maar we gaan proberen deze klasse de mogelijkheden te bieden om weer "in de lucht" te komen.
Bijkomend voordeel is dat we nu ook ruimte kunnen bieden voor de 80cc machines want die kunnen dan op de evenementen waar we zelf organiseren gewoon meerijden, maar ook kunnen wij andere organisatoren aanbieden ook met 80 en 125cc te komen. Het complete lichte segment van de racerij dus. Een eerste blijk van samenwerking is er al. Louis Berkeveld heeft parapluus gesponsored voor zowel 50 als 125cc rijders. Op de gele zonne/regenschermen staat dan ook Golden 50/125cc Racing Riders.

 

René Schonhage de initiatiefnemer licht toe:


Als groep is het eenvoudiger uitgenodigd te worden voor het rijden van demonstraties op echte circuits als Dijon, SPA, evt. Hockenheim/Nurburgring, enz. Deze organisaties hebben het liefst met maar een contactpersoon te maken, hetgeen een enorme tijds-en kostenbesparing voor ze oplevert. Aan de andere kant helpt het ons om als groep deel te kunnen nemen aan een mooi evenement, te kunnen rijden op echter circuits en het belangrijkste van alles, samen in de paddock gezelligheid met elkaar te kunnen beleven.
Ook zal deze opzet ons helpen de kosten tot een minimum te beperken. Met een aantrekkelijke deelnemerslijst gaan wij de verschillende organisaties benaderen. Wij streven ernaar als hoofddoel een gelijkgezinde groep "demo-rijders" te vormen. Daarnaast natuurlijk samen te genieten van het rijden op onze 125cc racers tijdens bijzondere evenementen. De groepsgrootte is daarom beperkt, net als het aantal demonstraties