Nieuws en verslagen 

                                                         Verdere informatie onder 'Archief'


Feestavond en uitreiking - woensdag 18 december 2019

Niet van de Golden, maar wel van de Euro Classics, 50cc en de Freetech klasse, ook 50cc. . Het zijn ons wapenbroeders zogezegd. Het ging om o.a. de huldiging van de kampioenen.. Deze avond werd gehouden in Rouveen. Inloop vanaf 18.00 uur. Ik kwam om 18.15 uur en toen was bijna iedereen er al. Een deel van de rijders reden ook altijd bij de Golden boys en nog steeds, straks weer in Dijon.....Tijdens  de inloop was het weer even handjes geven, zoenen enz. Een mooi gefreesd Kreidlerblok ging over tafel. Vanaf ca 19.30 een uitgebreid buffet, heerlijk dus, en een ijscoupe na.

Ceremoniemeester was Jaap Groot, bijgestaan door Marjo. Zij reikten de bekers uit: Uitslag bij de Classics:!. Willem Heykoop, 927 punten, 2,. Bert Smit, 580 punten, 3. Sjaak tepper met 533 punten.

Ok de wisselbeker van deze klasse ging dus nu voor de 3e maal naar Willem Heykoop.De Freetech klasse, daar zat men elkaar dicht op de hielen !. 1.  Henri Tiben, 658 punten, 2. Robin Fick met 634 punten en 3 Sebastiaan Jonker die 619 punten bij elkaar reed.


Ook een grote beker voor Bert en Barbara voor hun vele ondersteunende werk. Ook Geert Jellema van de freetech was ook  zo', ondersteunende kracht en mocht een beker in ontvangst nemen. Ook te vermelden dat Martijn dank zij zijn vele kontakten met organisaties een stille werkkracht was, bescheiden  als altijd, op de achtergrond. En. een woord van dank aan Jaap en Marjo natuurlijk.

De Golden Riders hebben ook weer een mooi programma voor het jaar 2020. Niet alles is zeker, maar hou rekening met deze data 18 en 19 aprik Carole (Fr.) beperkte toelating, 8 r/m 10 mei: Sachsenring Klassik, 29 t/m 31 mei Dijon Prenois, 25 en 26 juli Zschorlau, 11 t/m 13 september Hockenheim en 21/22 september Grobnik in Kroatia.  voor Eurocup en Golden.

klik hier voor foto's

 

Wim Heeroma.


Terug naar de vorige pagina >